Lažji pohodi

LAŽJI POHODI


Fotografije


Tudi v novembru smo se srečale na sprehodu  v okolici Dolenjskih Toplic. Če ravno za začetek v manjšem številu. Malo pozneje sta se nam pridružili še dve članici  tako, da nas je bilo šest.  Obhodile smo Cviblje in nazaj okoli Muškatove kapelice do zdravilišča. Tam nas je pričakala gospa Rodič Zinka ter nas povabila v Balnejo na kavico in sladico ter  nas počastila za njeno okroglo devetdeset letnico. Zaželele,  ter vodja skupinice Antonija Avguštin.

 
8. 11. 2022

Kot vsak mesec smo se tudi v oktobru zbrale pred društvenim prostori in se sprehodile v okolico Dolenjskih Toplic. Zbralo se nas je šest pohodnic. Pridružila se je nova  članica društva Ljudmila Dular za kar smo ji zelo vesele. Sprehodile smo se okoli zdravilišča proti topliški vasi skozi most in nazaj pred društvo. Malo smo se podružile in pokramljale, ter napolnile baterije za naslednji mesec. Kar ne more človek verjeti, da se leto skoro končuje. Samo še dvakrat se sprehodimo po naši trasi v letošnjim letu in bomo stopili v novo leto. Vreme je nam služilo in tako smo zakorakale vsaka proti svojem domu. Bilo je lepo, pridružite se nam še ostali. Dobrodošli!!!!!

Antonija Tončka Avguštin

4. 10. 2022

Letošnji septembrski lažji pohod je bil združen z daljšim pohodom. Zbralo se je nekaj pohodnic in odpeljalo z avtomobili do Straže in  naprej peš. Bili smo združeni in se počutili lepo. Stražani so nas pogostili z jedačo, kavo in pijačo. Bilo je med društveno tekmovanje v balinanju na vrvici in v pikadi. Naše športnice so odnesle prvo mesto v balinanju na vrvici. Zaslužile so si pohvalo in iskrene čestitke. Nato smo se odpravili proti domu. Razkropili smo se vsak sebi eni peš za kar jim gre zahvala, drugi z avtomobili in kakor se  kdo znajde. Bilo je lepo in Stražanom najlepša hvala za lep sprejem in postrežbo v upanju, da se ob koncu leta srečamo na Hribu ob  zaključku leta z DU Dolenjske Toplice. hvala Antonija Avguštin

6. 9. 2022

2. 8. 2022

7. 6. 2022

5. 5. 2022

V aprilu se nas je zbralo kar lepo število pohodnikov. Obhodili okolico Toplic in zdravilišča. Daljšega pohoda se ne moremo privoščit, ker smo po srcu zelo mlade. Lepo je bilo, da se srečamo v takem številu. Malo se podružimo, poklepetamo in razidemo vsak svojo pot proti domu in obljubimo, da se prihodnjič zopet srečamo. Hvala vsem pohodnikom. Antonija Avguštin 

5. 4. 2022

V mesecu marcu je bil prvi pohod ravno na pustni torek, zato smo ga pohodnice obeležile pustno. Malo smo se našemile. Bilo je nas samo pet in to: Zinka Rodič, Milena Čibej, Justi Rabzelj, Vera Ogulin in moja mala malenkost Antonija Avguštin, kot vodja.  Kot vedno po srcu mlade smo se sprehodile okoli zdravilišča, na kar je naju opozoril vonj po krofih. Ni bilo treba dosti prerekanja, odšle smo Balnejo na krofe. Popile smo še kavo, malo pokramljale in se razšle proti domu z željo, da se naslednji mesec zopet srečamo. Pridružite se nam!

1. 3. 2022

Drugi lažji pohod v letošnjem letu smo izvedle 15. 2. 2022.

15. 2. 2022

Zaradi poledice smo februarski pohod prestavile na  tretji torek. Pohoda se je udeležilo šest članic. Zaključile pot okoli zdravilišča in v Balneji na kavici. 

Antonija Avguštin

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja