Druženja

NAŠE LETOVANJE V HOTELU DELFIN

TOPLIČANI V IZOLI    

Kot vsako leto smo se topliški upokojenci tudi letos 19. marca 2024 odpravili na enotedenski dopust v hotel Delfin v Izolo. Letos malo drugače, ker nas ni več v tako velikem številu prijavljenih za dopust, saj nas je bilo samo 21 in smo se zato odpravili na pot malo drugače z enim kombijem, dvema osebnima voziloma, nekaj pa nas je potovalo tudi z rednim avtobusom.

Vsi smo se pravočasno nastanili v hotelske sobe in so se nekateri že prej okrepčali z okusnim kosilom v hotelski restavraciji. Vreme je bilo zelo lepo, prijetno sončno, zato smo se nekateri odpravili na potep po obsijani Izoli, drugi so uživali v okolici hotela. Nekaj najbolj hrabrih dopustnikov je že prvi dan preizkusilo, kakšna je morska voda v prelepih hotelskih bazenih.

Vsak dan je za vsakega posameznika pomenil nekaj novega. Od sprehajanja po prelepih izolskih poteh, vožnje z avtobusom in ogleda primorskih mest, Kopra, Pirana, Portoroža in tudi pohoda do Belega križa nad Strunjanom in pohoda po Parenzani se nismo izognili. Z lepimi spomini smo se vrnili domov po sedmih dneh na isti način, kot smo se pripeljali v Izolo, saj je bilo tako potovanje tudi zanimivo.

Drago Zupančič

Pustite odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja