Druženja

SPOROČILO PREDSEDNIKA

Spoštovane članice in člani našega društva

Zaradi ukrepov za zajezitev ponovne širitve koronavirusa smo primorani v društvu zopet odpovedati vse naše načrtovane aktivnosti povezane z druženjem.

Preostane nam ustvarjanje, gibanje in druge individualne aktivnosti v domačem okolju. Zato poprimite za pero, fotoaparat, telefon… fotografirajte svoje aktivnosti, dopišite kratko vsebino in pošljite na naš e mail dudtoplice@gmail.com ali pa se poslužite navadne pošte. Vse prispevke bomo objavili na naši strani https://dudolenjsketoplice.si/ in facebook strani. Pripravili bomo virtualno razstavo.

V času ko smo osamljeni ne smemo izgubiti nasmeha, poguma in se predati malodušju. Zato, če rabite kakšno pomoč ali pa le pogovor, pokličite naše prostovoljce – poverjenike. Pomagali vam bodo po najboljših močeh!

V mesecu novembru je odpadlo srečanje jubilantov. Vsem izrekamo iskrene čestitke in želimo veliko zdravja in vas obveščamo, da bomo srečanje izvedli takoj, ko bo to mogoče. Pisno vas bomo o tem obvestili.

V decembru bomo obdarili vse naše člane starejše od 80 let. Poverjeniki vas bodo poklicali in se dogovorili o načinu izročitve darila. Srečno!

Ostanimo odgovorni, ostanimo doma – zdravi!

Dušan Kraševec, predsednik

Loading

Pustite odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja