Društveni pohodi

POHOD NA HRIB

Kot že vrsto let je Verdun ( Hrib) nad Dolenjskimi Toplicami cilj društvenih decembrskih pohodov. Vsako leto smo pohod združili z meddruštvenim srečanjem z DU Straža, DU Uršna sela. Naše društvo je nastopalo v vlogi organizatorja in poskrbelo za prijetno druženje ob ognju. Korona nam je prekrižala načrte. Letos smo pohod izpeljali samo za naše člane. Ob upoštevanju pogoja PTC se je pohoda udeležilo 43 pohodnikov. Ogenj smo imeli pečen kostanj, tudi ostalo iz nahrbtnika. Sonček nas je grel in lepi pogledi so se ponujali na sosednji Ljuben. Ni manjkalo dobre volje, saj vsi pogrešamo druženje ob aktivnostih društva. Hvala Franciju Zupančiču, Stanetu Berkopcu za popestritev druženja in sladek kostanj in seveda gospodarju, ki nam vsako lepo dovoli druženje pri njihovi domačiji.
V upanju, da bomo v naslednjem letu lahko izpeljali vse pohode po planu, smo se veseli vrnili na domove. Fotografij ni, ker se držimo navodil in ukrepov. Prilagam fotografijo kostanja, da vam bo morda žal, da niste prišli.
V imenu sekcije za šport in rekreacijo skupine za pohodništvo želim vsem pohodnikom srečno v prihajajočem letu, varen korak in udeležujte se naših akcij. Plan se pripravlja in sledite obvestilom, saj največ lahko sami naredimo za svoje zdravje. Možnosti imamo veliko in izkoristimo jih! Ne, pozabimo na gibanje, hodimo lahko tudi sami v okolici doma, pa čeprav po isti poteh!

Elica Pavlič

Loading

Pustite odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja