Druženja

SREČANJE DRUŠTVENIH JUBILANTOV

2022

Letos nam je uspelo pripraviti srečanje jubilantov, ki so praznovali v letu 2021 in v letu 2022. Dva petka (18.11. in 25.11.2022) smo se zbrali v Gostilni Henrik v Loški vasi. Prisotne je pozdravil predsednik DU Dol. Toplice in PZDU Dušan Kraševec, kratko predstavil še planirane dejavnosti v letošnjem letu in nazdravil vsem jubilantom. Tudi župan Franci Vovk je prisotnim zaželel veliko zdravja in sreče, z željo, da bi se čez deset let spet srečali. Slavica Strajnar pa je kratko predstavila projekt Stari za starejše.
Ob okusni hrani in pijači se je razvil prijeten klepet nekdanjih sošolcev in znancev, ki so obujali spomine na dogodke mlajših dni.
Zapisala: Ida Perme

Jubilanti 2022, 25. 11. 2022

                                                      album fotografij

Jubilanti 2021, 18. 11. 2022

                                                     album fotografij

 

2021

Lani nam zaradi korone ni uspelo pripraviti srečanje jubilantov v novembru, zato smo se letos zbrali v petek,  29. 10. 2021, v Gostilni Henrik v Loški vasi. Seveda smo upoštevali vsa navodila NIJZ  in pogoje PCT. Vabljenih je bilo 65 jubilantov, zbralo pa se nas je 25. Večina je odsotnost opravičila zaradi bolezni, starosti ali neizpolnjevanja pogoja PCT. Nekaj se jih je opravičilo, da zaradi težke bolezni ne morejo priti, a so bili veseli vabila oz. pozornosti.

Prav veseli smo bili vseh navzočih, saj potrjujejo, da so taka srečanja zaželena. Morda še bolj v teh koronskih časih, ko vsi pogrešamo druženja.

Predsednik DU Dušan Kraševec je navzoče pozdravil, jim voščil ob minulem jubileju in na kratko opisal delo v Društvu upokojencev do sedaj in kaj planiramo še do konca leta.  Potem pa se je razvil klepet, postregli so nam z okusno večerjo po kateri so se pogovori še nadaljevali.  Razšli smo se v upanju, da bodo kmalu prišli časi, ko se bomo lahko več družili in neomejeno šli še na kakšen izlet ali drugo našo prireditev.

Z letošnjimi jubilanti pa se srečamo v petek, 19. novembra.

Ida Perme

Jubilanti iz 2020

Pustite odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja