Druženja

TOPLIŠKI UPOKOJENCI V IZOLI

Čeprav je prelepih jesenskih dni že zdavnaj konec se topliški upokojenci zelo radi spomnimo 17. oktobra 2021, ko smo se po tretjem poizkusu zaradi coronskih omejitev le uspeli z avtobusom odpeljati nas 48 dopustnikov na enotedensko letovanje v hotel Delfin v Izolo.
Po prispetju v Izolo je bilo vreme kot naročeno za pohajkovanje po Izoli in okolici in tako je bilo tudi celotni termin našega letovanja. Že takoj prvi dan smo se po zasluženem kosilu odpravili na ogled mesta Izola. Vsi , ki smo imeli le nekaj pohodniških žilice smo se vsako dopoldne odpravili na bližnje in malo daljše potepanje do Portoroža, Pirana, Belega križa, Strunjana, Kopra in še kam, seveda vsaki dan drugam.
Preostali dopustniški čas pa smo zapravili z kopanjem v hotelskih bazenih, nekateri pa tudi v morju, precej časa pa smo zapravili tudi v hotelski restavraciji v kateri so nas zelo razvajali z njihovimi kulinaričnimi dobrotami. Pa tudi večeri v hotelski avli so bili zelo obiskani, ker se je vedno nekaj dogajalo. Teden je zelo hitro minil zato smo se na koncu že dogovarjali za naprej eni pa že nestrpno čakali dan, ki je bil določen za odhod domov.
Za naslednje leto smo v mesecu marcu že rezervirali enotedenski termin in si zaobljubili, da se zopet dobimo v hotelu Delfin v Izoli.

Drago Zupančič

več fotografij

Razpis Letovanje v hotelu Delfin 2022


Loading

Pustite odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja