Lažji pohodi

LAŽJI POHODI 2024

V junijskem lažjem pohodu se je zbralo 6 članic DU Dolenjske Toplice. Kot vsak mesec smo se tudi tokrat podružile.  Prehodile smo okolico Toplic in sprehod zaključile pri meni na kavici. Po prijetnem klepetu smo si obljubile, da se naslednji mesec zopet  srečamo. Hvala vam za druženje, obenem pa vabim tudi  ostale člane, da se nam pridružijo. 

Antonija Avguštin.

Kot vsak mesec smo se zbrale tudi ta torek na lažjem pohodu. Bilo nas je šest članic. Obhodile smo okolico zdravilišča in se odpravile proti topliški vasi skozi most nazaj na mesečni sejem. Bila je prava puščoba samo prodajalci, brez kupcev. Bili so kar razočarani. Sejem so preselili na parkirni prostor za občino na nepreglednem kraju. Morali se bomo bolj potruditi, da jih ne razočaramo in nas zapustijo. Odšle smo vsaka proti svojemu domu in se dogovorile, da se naslednji mesec zopet srečamo. Pridružite se nam v večjem številu. Antonija Avguštin.

Prvi lažji pohod smo zaradi drugih obveznosti prestavile na 5.1. 2024. Zbralo se nas je kar lepo število. Malo smo se sprehodile V okolico Toplic in na koncu zaključile na kavici. Dogovorile smo se, da se naslednji mesec zopet srečamo v takem številu. Vse starejše pa tudi mlade vabim, da se nam pridružijo- Hvala. 

Antonija Avguštin 

Pustite odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja