Kegljanje/Vrvica

NAŠ NASTOP NA DŠI 2021

V torek, 21. 9. 2021 smo se udeležili tekmovanja v kegljanju s kroglo na vrvici na državnem prvenstvu upokojencev iz cele Slovenije v Miklavžu pri Ormožu.

Že v zgodnjih jutranjih urah smo se z avtobusom odpravili z našo moško ekipo in s prijateljsko žensko ekipo iz DU Uršna sela, ter z nekaj čez deset navijači preko Ljubljane in Celja proti Prlekiji. Nastop smo si priborili z osvojitvijo prvega mesta na ŠIU PZDU Dolenjske in Bele krajine.

Naša moška ekipa v kegljanju na vrvici, ki so jo sestavljali: Ivan Fink, Jože Zupančič, Jože Fink, Branko Avguštin, ter Lado Pavlin je z velikim upanjem, da se uvrsti kar najbolje zelo sproščeno potovala proti idiličnemu Miklavžu pri Ormožu med same vinograde v jeruzalemskem okolišu. Po zelo dobrodošlem sprejemu je sledilo dolgo tekmovanje, saj je sodelovalo na DŠI (državne športne igre) ZDUS enajst ženskih in dvanajst moških ekip katere so morale vsaka nastopiti dvakrat.

Naša moška ekipa je osvojila zelo dobro peto mesto, kar je zelo dober rezultat. Uršenčanke so bile devete. Obema ekipama iskrene čestitke.

V poznih popoldanskih urah smo se zadovoljni s preživetim dnem odpravili proti domu z upanjem, da bo drugo leto še boljše. 

Drago Zupančič

fotografije Dušan

Loading

Pustite odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja