Društveni pohodi,  Kegljanje,  Kegljanje/Vrvica,  Kolesarjenje,  Planinski pohodi,  Trekingi

PRIPRAVE ZA ČAS, KO NE BO VEČ COVID-a

fotografije

Manjša, a zagnana skupinica kegljačev iz društva upokojencev Dolenjske Toplice   pridno skozi celo leto trenira vsak petek v Podturnu na zelo lepem pokritem kegljišču, ki so nam ga omogočili tamkajšnji gasilci. Ne bojijo se nastopov, ki bodo, upam prihodnje leto na lokalnem in pokrajinskem nivoju, pa tudi na državnem tekmovanju upokojencev.

Malo manj je aktivna ženska skupina, ki pa trenira ob sredah na kegljišču v Dolenjskih Toplicah. Ob istem času se v društvenih prostorih izvaja tudi trening pikada, katerega se aktivni člani tudi pridno udeležujejo.

Zelo aktivno se je v mesecu oktobru pričelo tudi dvoransko kegljanje v Novem mestu na kegljišču Vodnjak. Vsak ponedeljek se na treningu zbere tako ženska kot moška ekipa. V polnem zamahu je tudi Liga upokojencev v kateri tudi sodelujemo iz našega društva z žensko in moško ekipo.

Moram pa pohvaliti tudi pridne kolesarje, ki so preko poletja prekolesarili zelo veliko kilometrov, pohodnike, ki so prehodili ogromno korakov, pa tudi planinske junake, ki so osvojili kar veliko slovenskih vrhov.

Drago Zupančič, referent za šport

Loading

Pustite odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja