Kegljanje/Vrvica

TEKMOVANJE V KEGLJANJU S KROGLO NA VRVICI ZA ŽUPANOV POKAL 2021

V sklopu prireditev ob občinskem prazniku občine Dolenjske Toplice. je v sredo, 21. 7.  2021 v Podturnu, potekalo meddruštveno tekmovanje  mešanih ekip v kegljanju s kroglo na vrvici. Tekmovanje je organiziralo Društvo upokojencev Dolenjske Toplice pod okriljem občine. Tekmovali so člani Društev upokojencev Straža, Prečna,  Uršna sela,  Kočevje, Žužemberk in Dolenjske Toplice .

Pokale najboljšim ekipam sta podelila župan občine Dolenjske Toplice Franci Vovk in predsednik DU Dolenjske Toplice, ki je tudi predsednik PZDU Dolenjske in Bele Krajine Dušan Kraševec.  Najboljša je bila ekipa DU Dolenjske Toplice, druga Prečne in na tretjem mestu ekipa Uršnih sel. Zmagovalci so prejeli tudi prehodni pokal, ki ga imajo v lasti že od lani.

Tekmovanje je potekalo v prijetnem  vzdušju, saj gre za druženje in aktivnost v naravi, ki jo vsi pogrešamo.

Elica Pavlič

Tekmovanje v kegljanju s kroglo na vrvici za Županov pokal 2021

  1. DU Dolenjske Toplice
  2. DU Prečna
  3. DU Uršna sela

URADNI REZULTATI

FOTOGRAFIJE ELICA PAVLIČ

Prispevek Lokalno.si

Loading

3 komentarji

  • Elica Pavlič

    Drago,pogrešali smo te n vse dobro!Tekmovanje je potekalo v prijetnem vzdušju, tekmovalnost se je čutila v zraku.Bil je lep dan v družbi in aktivnostih!

  • Elica Pavlič

    Drago,pogrešali smo te in vse dobro! Tekmovanje je potekalo v prijetnem vzdušju, tekmovalnost se je čutila v zraku. Bil je lep dan v družbi in aktivnostih!

Pustite odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja