Druženja

ZBOR ČLANOV IN SREČANJE DRUŠTVA

fotofrafije Jože Lukšič

In vendar smo dočakali! Čeprav smo se bali, da nam  bodo v zadnjem trenutku prepovedali, nam je uspel zbor članov Društva upokojencev Dolenjske Toplice, seveda ob upoštevanju vseh navodil NIJZ.

Lepo, sončno soboto,7. avgusta se nas je za Gasilskem domom v Podturnu zbralo lepo število članov in tudi prijateljev  Društva upokojencev. Bilo nas je preko 210.  Najprej smo se prešteli in potem po statutu DU počakali  pol ure, da smo lahko nadaljevali z zborom.  V tem času pa so se literati Društva (Aš Anton, Volf Anica, Minka Pečaver Potočnik, Micika Tomazin) predstavili s svojimi deli.

Sledil je uradni del, ki ga je vodil predsednik Dušan Kraševec. Na kratko je povedal o delu v letu 2020, podal finančno poročilo in poročilo nadzornega odbora.  Predstavljen je bil tudi plan dela za leto 2021, ki pa ga prilagajamo trenutni  koronski situaciji.  Prostovoljci programa Stari za starejše so prejeli pismena priznanja, pozdravil, čestital in želel nadaljnjih uspehov pa nam je tudi podžupan Jure Filipovič.

Po končanem uradnem delu je sledilo druženje ob glasbi Andreja Pečaverja, gostinci Oštarije pa so nam pripravili hrano.

Mislim, da smo bili vsi zadovoljni, da smo lahko po dolgem času prijetno poklepetali s prijatelji in znanci. Ne nazadnje, tudi prostor je bil odličen, za kar hvala GD Podturn.

V upanju, da se kmalu spet vidimo ali na izletu, pohodu, delavnicah…. smo se  dobre volje razšli. 

Ida Perme

_______________________________________

Loading

Pustite odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja