Druženja,  Kegljanje/Vrvica

ŽUPANOV POKAL 2022

REZULTATI – tabela

__________________________

ŽUPANOV POKAL OBČINE DOLENJSKE TOPLICE

V sredo, 20. 7. 2022 smo se udeležili tradicionalnega Županovega pokala Občine Dolenjske Toplice. Pokrovitelj srečanja je bila Občina Dolenjske Toplice, organizator pa Društvo upokojencev Dolenjske Toplice. Tekmovanje je potekalo v disciplini kegljanje s kroglo na vrvici za mešane ekipe in sicer na dveh lokacijah. Polovica prijavljenih je najprej nastopila na kegljišču v Podturnu, druga polovica pa v parku Balneja v Dolenjskih Toplicah. Nato smo zamenjali lokaciji. Otvoritev in slavnostni nagovor sta opravila predsednik Društva upokojencev Dolenjske Toplice g. Dušan Kraševec, ki je ob enem tudi predsednik PZDU Dolenjske in Bele krajine, ter vodja športnih sekcij g. Drago Zupančič.
Naša mešana ekipa je zasedla 1. mesto in s tem tudi prehodni pokal. Za ekipo smo nastopili: Jožica Šulc, Cirila Kostrevc, Drago Šulc, Filip Košir in Marjan Becele. Med posamezniki je 1. mesto osvojil Drago Šulc, 2. mesto Jožica Šulc oba iz DU Prečna in 3. mesto Jože Zupančič iz DU Dolenjske Toplice.
Ekipno je 2. mesto zasedla ekipa Dolenjskih Toplic in 3. mesto ekipa Uršnih sel. Po prijetni pogostitvi smo se z lepimi občutki poslovili od članov sodelujočih društev, ki so nam čestitali za dosežen uspeh ter zaželeli, da prehodni pokal zadržimo tudi v naslednjem letu.

Tekst in slike Drago Šulc.

Album fotografij


fotoalbumdk
Ekipno
1. Prečna
2. Dolenjske Toplice
3. Uršna sela
Posamezno
1. Drago Šulc
2. Jožica Šulc
3. Jože Zupančič

Loading

Pustite odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja