Kegljanje/Vrvica,  Petanka,  Pikado

TEKMOVANJA IN AKTIVNOSTI NAŠIH ŠPORTNIKOV

Društvena rekreacija 2022

TOPLIČANI V HOČAH

Dne 16. 9. 2022 smo se zgodaj zjutraj odpeljali z avtobusom iz Dolenjskih Toplic na Štajersko v Hoče pri Mariboru. Na avtobusu je bilo poleg ženske in moške ekipe še 22 podpornikov in navijačev.

V Hočah je ta dan potekalo državno prvenstvo upokojencev v kegljanju s kroglo na vrvici in ker so se naše ekipe (ženska in moška) na pokrajinskih tekmovanjih uvrstili na prva mesta, smo imeli pravico in dolžnost  nastopati tudi v Hočah na DŠI upokojencev. Tudi od tam se nismo odpeljali praznih rok, saj je naša moška ekipa domov pripeljala pokal za 3. mesto kar pa je tudi rezultat požrtvovalne moške ekipe pri treningih. Tudi ženska ekipa je dobro zastopala Dolenjsko, vendar ni uspela poseči po katerem izmed pokalov.

Tudi navijači smo bili zadovoljni z dnem, ki smo ga preživeli med tekmovalkami in tekmovalci pa tudi za ogled Mariborskega Pohorja in Botaničnega vrta v Hočah je bilo še dovolj časa.

Drago Zupančič

Naši ekipi na državnem prvenstvu upokojencev v kegljanju s kroglo na vrvici v Hočah.


Prijateljska tekma z DU Šentjernej, 1. 9. 2022

Uršna sela, 7. 9. 2022, 3. mesto pikado m

Straža Breza, 6. 9. 2022 – rezultati

Dne 13.8.2022 smo se na povabilo DU Šentjernej udeležili z dvema paroma petankarskega turnirja v Cerovem Logu v počastitev občinskega praznika Šentjernej. Sodelovalo je 36 ekip, mi pa smo zasedli 22. in 26.mesto.

Drago Zupančič

Loading

Pustite odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja